Nyårskryssning på Cinderella

Fira in det nya året ombord på Viking Cinderella. Fartyget ligger kvar i hamnen i Stockholm till strax efter midnatt vilket ger dig första parkett till fyrverkerierna vid tolvslaget. Upplev en nyårsafton du sent kommer att glömma med god mat, dryck och trevlig underhållning.

Avresa: 31/12
Pris: 1 980 kr
 

I priset ingår: Dygnskryssning Stockholm-Mariehamn, Del i Insideshytt, Festbuffé med välkomstdrink, vin, öl, läsk och kaffe, Brunch.

Tillägg för bussanslutning, nyårssupé samt utsideshytt.

 

Pris från:
1 980:-
Dagar:2
Kryssning Stockholm - Mariehamn t/r. Del i vald hyttkategori. Festbuffé med välkomstdryck, vin, öl, läsk & kaffe. Brunch på returen. OBS!! Cinderella ligger kvar vid kajen till efter 12-slaget så att alla resenärer får bästa möjliga utsikt över nyårsfyrverkerierna.

Gäller som biljett efter full betalning. Medtag giltig legitimation. Åldersgräns
Transportsätt:Cinderella
Boka resa

Program

Dag 1
Efter att anslutningsbussen kommit fram till Stadsgårdskajen (för de som valt till det) sker incheckning hos vår representant från Björcks Resor fram tills det är dags att gå ombord klockan 14:30. Vi får tillgång till våra hytter och har gått om tid att fräscha upp oss innan det är dags för vår festmåltid 18:00. Klockan 15:00 avgår Viking Cinderella men kvällen till ära ligger fartyget kvar vid kajen till efter tolvslaget, vilket gör att vi får den bästa utsikten över alla vackra fyrverkerier vid tolvslaget. Under kvällen underhålls vi med bra musik av olika band, DJs och pubartister.

Dag 2
Dagen efter serveras en härlig brunch mellan klockan 9:00 och 13:00. Passa sedan på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser eller njut av den vackra vintriga skärgården medan den passerar utanför fönstret. Klockan 14:00 ankommer Viking Cinderella till Stadsgårdskajen igen och vi blir kvar med härliga minnen att se tillbaka på medan vi tar oss an ett fantastiskt 2021. För de som har valt till anslutningsbuss står nu bussarna och väntar på att få ta oss hem till hemorten igen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
31/12Cinderella Mer än 81 980:-Boka