Skip to main content

Resan börjar hos Björcks!

 

FEM DECENNIER. När Wollrait Björck tillsammans med bror Johnny 1965 grundade en liten taxirörelse anade han nog inte hur stort detta företag skulle växa sig. Wollrait förutspådde nog inte att företaget skulle leva vidare in i nästa millenium – med hans två söner bakom spakarna.

Vi är idag ett företag med tre olika verksamhetsben. Vi kör våra kunder med buss runt om i Sverige och i resten av Europa, vi anordnar egna researrangemang både med buss och flyg samt har en egen resebyrå i Södertälje. Tillsammans med närmare sextio medarbetare omsätter vi drygt hundra miljoner kronor. I vår bussverksamhet har vi idag 22 bussar i olika storlek och våra största externa kunder är Viking Line, Scania, Romme Alpin, Södertälje Sportklubb samt Nobina/SL.

OMTANKE, KVALITÉ OCH SÄKERHET. Våra föräldrar insåg tidigt att nöjda kunder kommer tillbaka. Det innebär för oss att vi vill ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En upplevelse som sträcker sig längre än till resans slut. Det vi vill fördela är en upplevelse och en känsla, som lever kvar hos våra kunder. Personlig omtanke, kvalité och säkerhet. Det är de ledord vi har växt upp med. Dessa ledord, och denna tradition, vill vi bevara – och tillsammans med våra kunder ta med oss in i framtiden.

Tomas och Magnus Björck med personal

Fritextsökning
Dagsresor

Dagsresor

Upptäck glädjen med våra dagsresor! - Vi erbjuder ett varierat utbud av resmål som passar alla smaker och intressen, från natursköna utflykter till kulturella äventyr. Vår kunniga personal och bekväma bussar garanterar en trygg och minnesvärd upplevelse. Följ med oss och skapa oförglöml...

Flerdagarsresor

Flerdagarsresor

Res på en flerdagarsresa! För dig som vill uppleva längre äventyr!

Båt och kryssning

Båt och Kryssning

Hos oss hittar du båtresor och kryssningar både över dagen och med övernattning! För dagsutflykten kan du utforska skärgårdens pärlor och känna vinden i håret. På en övernattningskryssning väntar magin ombord med underhållning och fantastisk mat att njuta av. Dessutom kan du handla taxfree ombord, v...

Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje