Skip to main content

Grupp & Konferens, vi hjälper er!

Björcks Resor har under många år anordnat gruppresor i olika former, allt ifrån konferensresor, föreningsresor och skolresor, och vi har stor erfarenhet av hur man skapar en lyckad och innehållsrik gruppresa.

Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi så er grupp får en resa utöver det vanliga. Vi kan hjälpa till med att boka bl.a. busstransport, flygtransport, hotell, aktiviteter, guidningar, måltider, båtresor och konferensanläggningar. Vi skräddarsyr er resa efter era önskemål och hjälper er med allt som rör er resa från offertförfrågan till resan är avslutad.

Våra bussar

Vi har idag ett tjugotal bussar i olika storlekar och vi kommer tillsammans med er överens om vad som passar bäst för er grupp. Vår minsta buss är en VIP-utrustad och förlängd Volkswagen Crafter med
plats för 16 passagerare. Den är perfekt för den lite mindre gruppen eller företaget.

Vårt ”flaggskepp” är en Neoplan Skyliner med plats för 77 passagerare fördelat på 57 platser på övre däck och resterande 20 platser på nedre däck. Våra övriga bussar har plats för 49 – 57 passagerare och är övervägande Scaniabussar.

 

Fritextsökning