Rättviks marknad - 1 dag

Följ med till en av Sveriges största och mest välbesökta marknader! Här finns allt mellan himmel och jord från hemkokta karameller till trasmattor, från knappar till skogsmaskiner. Det finns bara ett ord för att sammanfatta denna dag – Folkfest!

Avresa: 2/10
Pris: 395 kronor

Anslutning: Järna, Nykvarn och Södertälje

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande pandemi har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss.

För information om de säkerhetsåtgärder vi vidtagit för att förebygga smittspridning av covid 19 i samband med våra resor hänvisas till vår hemsida: www.bjorcks.se/corona

Pris från:
395:-
Dagar:1
Bussresa,
Besök på Rättviks marknad

Vi reserverar oss för eventuella ändringar som kan uppstå i programmet pga rådande pandemi.
Boka resa

Program

Avresa från Nykvarn Centrum, busshpl, kl 06.50, Järna, Järnvägsstationen, kl 07.10 och Södertälje Torg kl 07.30.

Vi stannar till utmed vägen för bensträckare och möjlighet till kaffe för den som så önskar. Under förmiddagen passerar vi gränsen till Dalarna, som anses vara Sveriges mesta turistlandskap. Den vackra naturen och kulturen har sedan decennier lockat turister från när och fjärran men två gånger per år – vår och höst - är det framförallt Rättviks marknad som drar. Det som på 1880- talet startade som Torgdag den första lördagen i varje månad för att köpare och säljare lättare skulle kunna hitta varandra har idag växt till en av de största marknaderna i Sverige med över 1 000 marknadsstånd och mellan 100 000 och 120 000 besökare varje gång. Här finns givetvis mängder att se och uppleva – stämningen, folkmyllret och framförallt utbudet av varor! Här finns något för alla, gammal som ung! Vi njuter av atmosfären under dagen och kl 16.00 är det dags att påbörja hemfärden igen.

Åter i Södertälje ca kl 20.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/10Buss Mer än 8395:-Boka