Skip to main content

Myssjö gård

Bjud in till ö-event på Myssjö gård!

Förslag att ta sig till Mysssjö gård:
Boka Björcks Resors VIP-buss för upp till 17 personer (16 platser+guidestol)

Ta med kollegorna på något kul och lärorikt som svetsar ihop gänget, samla vännerna för en återträff eller anordna en minnesvärd släktträff i naturen. Att träffas, övernatta och göra en trevlig aktivitet tillsammans skapar minnen för livet. Ibland kan det enklaste bli det mest minnesvärda.

Myssjö gård ligger på ön Myssjö, mitt i naturen i en av Sveriges renaste skogssjöar i Stockholms län. Vi hämtar upp er bekvämt med flotte från fastlandet och tar er till ön för vidare aktiviteter ute i det fria i gårdens trädgård eller flytandes på flotte. Vår nyrenoverade lada tar upp till 70 sittande gäster och magasinets konferensrum intill vattnet har plats för 14 personer. Vi har övernattningsmöjligheter för upp till 24 personer. Med möjlighet till fler tältplatser.

Häng med på natursafari, flytandes fram på flotte driven av solenergi, bada bastu, fiska, prova på SUP eller kajak, vandra på Sörmlandsleden eller utforska någon av de fina naturreservat som finns i området. Blir det dåligt väder kan man duka upp till fest i ladan, umgås och utmana varandra på pingis eller biljard.

Ta med er egen mat och dryck eller köp av oss. Vi samarbetar även med utomhuskock, naturguide och musikanter. Låt oss fixa din konferens eller firande utifrån era behov.

Läs mer om vår familjeverksamhet och vad vi erbjuder: www.myssjogard.se

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje