Skip to main content

Resan börjar hos Björcks!

 

FEM DECENNIER. När Wollrait Björck tillsammans med bror Johnny 1965 grundade en liten taxirörelse anade han nog inte hur stort detta företag skulle växa sig. Wollrait förutspådde nog inte att företaget skulle leva vidare in i nästa millenium – med hans två söner bakom spakarna.

Vi är idag ett företag med tre olika verksamhetsben. Vi kör våra kunder med buss runt om i Sverige och i resten av Europa, vi anordnar egna researrangemang både med buss och flyg samt har en egen resebyrå i Södertälje. Tillsammans med närmare sextio medarbetare omsätter vi drygt sextio miljoner kronor. I vår bussverksamhet har vi idag 20 bussar i olika storlek och våra största externa kunder är Viking Line, Scania, Romme Alpin, Södertälje Sportklubb samt Nobina/SL.

OMTANKE, KVALITÉ OCH SÄKERHET. Våra föräldrar insåg tidigt att nöjda kunder kommer tillbaka. Det innebär för oss att vi vill ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En upplevelse som sträcker sig längre än till resans slut. Det vi vill fördela är en upplevelse och en känsla, som lever kvar hos våra kunder. Personlig omtanke, kvalité och säkerhet. Det är de ledord vi har växt upp med. Dessa ledord, och denna tradition, vill vi bevara – och tillsammans med våra kunder ta med oss in i framtiden.

Tomas och Magnus Björck med personal

Fritextsökning

Hyra buss

Vill du veta vad det kostar att hyra en buss? Eller vill du boka in din resa direkt? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort...

Arbeta hos Björcks

Är du intresserad av att arbeta som busschaufför? Välkommen att skicka in din intresseanmälan här nedan.

Säkerhetsåtgärder: Corona

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande situation med coronaviruset har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss. - Vi har utökade och intensifierade städrutiner som bland annat innebär att vi förutom att vi städar bussen noggrant efter varje...

Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje