Skip to main content

Resan börjar hos Björcks!

Vårt företag grundades i Nykvarn som ett taxiföretag 1965 och utvecklades sedan till ett reseföretag med egna bussar, egen reseproduktion och egen resebyråverksamhet. Taxiverksamheten avvecklades redan i mitten av 70-talet.

SÄKERHET, SERVICE OCH KVALITÉ Vi vill ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En upplevelse som sträcker sig längre än till resans slut. Det vi vill förmedla är en upplevelse och en känsla, som lever kvar hos våra kunder.

Säkerhet, Service och Kvalité är ledord som följt med sedan starten 1965 och dessa ledord vill vi bevara - och tillsammans med våra kunder ta med oss in i framtiden.

Fritextsökning

Hyra buss

Vill du veta vad det kostar att hyra en buss? Eller vill du boka in din resa direkt? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort...

Arbeta hos Björcks

Är du intresserad av att arbeta som busschaufför? Välkommen att skicka in din intresseanmälan här nedan.

Säkerhetsåtgärder: Corona

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande situation med coronaviruset har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss. - Vi har utökade och intensifierade städrutiner som bland annat innebär att vi förutom att vi städar bussen noggrant efter varje...