Wij Trädgårdar och Ockelbo Marknad - 1 dag

Ockelbo är platsen som inte bara är känt för att vara orten där prins Daniel Westling är uppväxt utan också för Wij trädgårdar som är ett mycket populärt besöksmål som strävar efter att hela tiden förnya sig för att besökarna skall återkomma år efter år. Vår dag blir en källa till inspiration, fylld av njutning för alla sinnen när vi besöker visningsträdgårdarna och vi avslutar dagen med ett besök på Ockelbo marknad som enligt tradition alltid hålls helgen efter midsommar. Följ med och smaka på Ockelboandan!

Avresa: 3/7
Pris: 695 kr/person

Anslutning: Järna, Nykvarn, Södertälje

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande pandemi har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss.

För information om de säkerhetsåtgärder vi vidtagit för att förebygga smittspridning av covid 19 i samband med våra resor hänvisas till vår hemsida: www.bjorcks.se/corona

Pris från:
695:-
Dagar:1
Bussresa, Entré och guidad visning av Wij Trädgårdar i Ockelbo,
Lunch i form av Trädgårdens buffé. I lunchen ingår; varmrätt, smaksatt bordsvatten och kaffe, Besök på Ockelbo marknad.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar som kan uppstå i programmet pga rådande pandemi.
Boka resa

Program

Start Nykvarn C, busshpl, kl 07.20, Järna, järnvägsstationen, kl 07.40, Södertälje Torg kl 08.00.

På snabba vägar kör vi norrut via Gävle mot Ockelbo, som inte bara är känt för att vara orten där prins Daniel Westling är uppväxt utan också för Wij trädgårdar som är ett mycket populärt besöksmål som strävar efter att hela tiden förnya sig för att besökarna skall återkomma år efter år. Här finns idag ett antal visningsträdgårdar och Wij har också blivit utnämnt till Sveriges vackraste park. Vid ankomsten till Ockelbo och Wij trädgårdar väntar en guide för att ta oss med på en visning av denna vackra plats. Efter rundvandringen får vi en liten stund att på egen hand gå runt i visningsträdgårdarna eller varför inte passa på att besöka Wij trädgårdshandel som finns i en gammal trösklada på området. Här kan den som önskar köpa trädgårdsredskap, perenner och rosor för våra nordliga och skogliga breddgrader, produkter av pil som växtstöd och korgar, trädgårdslitteratur m.m. Passa på medan inspirationen flödar! Därefter väntar lunch i form av Trädgårdens buffé som står uppdukad i Trädgårdens Hus. Här tar vi för oss av varmrätten och vi har ett kött, fisk eller vegetariskt alternativ att välja bland innan vi sätter oss till bords. Dagen avslutar vi med folkfest på Ockelbo marknad, som alltid arrangeras helgen efter midsommar. Vi går runt bland knallarna på egen hand – allt efter eget intresse – innan det är dags att påbörja färden hemåt igen.

Åter i Södertälje ca kl 19.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
3/7Buss Mer än 8695:-Boka