Whiskymässa 2020 - 2 dagar

Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella som i år firar 12-årsjubileum! Vi erbjuder tre identiska avgångar där drygt 550 unika sorters whisky från världsledande leverantörer presenteras, samt exklusiva märken av bland annat choklad, cigarrer och champagne - ett måste för dig som är whiskyintresserad.

Avresa: 15 februari
Pris: 1 355 kronor

I priset ingår: Dygnskryssning Stockholm - Mariehamn t/r, Del i insideshytt, Entré till whiskymässan, 10 värdekuponger, Middagsbuffé inkl. vin, öl, läsk och kaffe samt Brunch.

 

Whiskymässan är fullbokad men vi kan alltid ta förfrågningar om det dyker upp fler platser. För att göra en förfrågan oss på ring 08-550 192 15.

Status:
Fullt

Program

Dag 1

Efter att anslutningsbussen kommit fram till Stadsgårdskajen (för de som valt till det) sker incheckning hos vår representant från Björcks Resor fram tills det är dags att gå ombord klockan 17:00. Vi får tillgång till våra hytter direkt och Cinderella avgår sedan klockan 18:00. Vi hinner fräscha upp oss innan det är dags för att besöka mässan och njuta av en middag. Mässan är öppen klockan 18.00–22.00. Under kvällen underhålls vi även med bra musik av olika band, DJs och pubartister.

Dag 2

Dagen efter serveras en härlig brunch mellan klockan 9:00 och 14:00. Sedan finns det gott om tid att besöka mässan mellan klockan 11:00-14:00, handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling, eller njut av den vackra vintriga skärgården medan den passerar utanför fönstret. Klockan 15:15 ankommer Viking Cinderella till Stadsgårdskajen igen och det är dags att kliva av. För de som har valt till anslutningsbuss står nu bussarna och väntar på att få ta oss hem till hemorten igen.