Weekendkryssa på Cinderella

I höst kryssar Cinderella på torsdagar, fredagar , lördagar och söndagar. Ni kommer kunna njuta av krispiga skärgårdsvyer, kulinariska måltider, finfina taxfreefynd och såklart folkkära artister. Konceptet ombord skiljer sig lite från hur det brukar vara för att vi och Viking Line ska kunna erbjuda en så säker och trevlig kryssning som möjligt.

På torsdagar bjuds det på akustiska konserter med populära artister och en gång i månaden vankas storbandskonsert. Konserterna spelas med sittande publik och med dubbla spelningar så att alla ska hinna se showen utan att trängas.

På fredagar och lördagar bjuder Cinderella på en skratt-fest när det är dags för Stand Up och komikern Jörgen Sjöberg uppträder tillsammans med kvällens ståupp-komiker. Senare på kvällen får ni njuta av en akustisk spelning med kvällens artist.

På söndagar har sommarsuccén "Tillsammans på ett annat sätt" flyttat ombord och fyra populära svenska dansband turas om att gästa och bjuda på sina tolkningar från programmet varvat med sina egna hits. Det blir en show från scenen med sittplatser på behörigt avstånd. OBS! Ingen dans är tillåten ombord.

Urval av torsdagsartister:

Magnus Carlsson (10/9), Special Delivery by Stefan Andersson (24/9 och 15/10), Jessica Andersson (1/10) och Robert Wells (8/10)

Bussanslutning från: Vingåker, Katrineholm, Flen, Malmköping, Eskilstuna, Strängnäs, Läggesta, Nykvarn, Nyköping, Södertälje och Västerås. Även från Nynäshamn och Ösmo (15/10 och 12/11)

 

Avresa: Torsdag – Söndag* under perioden 3/9 – 15/11 2020
Pris: från 495 kr/person**
I priset ingår: Kryssning med Viking Cinderella med del i Inside-hytt och bussanslutning från utvalda orter t/r.

Tillägg för Utsideshytt, Enkelhytt, Höstbuffé samt Brunch

*Med första avresa 11/10
** Gäller avresa torsdagar och söndag, tillägg 20 kr/person för avresa fredag och lördag

 

Läs mer om hur det var ombord när vi teståkte här!

 

OBS! Om det står att avgången är fullbokad, vänligen kontakta oss på telefon 08-550 192 15 för eventuella restplatser

Status:
Fullt