Kryssa till Visby i sommar

Ta Cinderella till Visby för en oförglömlig start på sommaren! Känn sommarpulsen i Visby på vår kortkryssning till staden, strosa runt bland gränderna innanför ringmuren, slå dig ned och upplev folklivet eller besök politikerveckan i Almedalen.

Avresa: 30 juni, 2 juli och 4 juli
Pris: 2 895 kr/person

I priset ingår: Bussanslutning t/r, Båtresa Stockholm - Visby t/r med Viking Cinderella, Del i Inside Standard, 1 x Trerättersmiddag, 1 x Skaldjursbuffé, 1 x Frukost, 1 x Brunch, Transfer Hamnen - Visby Centrum t/r

Foto: Alexandru Baboş

Status:
Fullt

Program

DAG 1 – MOT VISBY

Vi kliver ombord på m/s Viking Cinderella kl. 16:00 som denna gång ska ta oss ner till Visby. Vi börjar kvällen med att samlas i Restaurang Seaview för trerättersmiddag medan vi sakta lämnar Stockholm bakom oss och kan njuta av Stockholms skärgård. Under kvällen bjuds vi på underhållning som kanske leder till lite dans.

 

DAG 2 – UPPLEV GOTLAND

Vi börjar dagen med frukost innan vi kommer fram till sommarfavoriten Visby. Här kan du välja att upptäcka staden på egen hand, strosa i gränderna, shoppa, upplev folklivet på någon av alla caféer och restauranger, besöka politikerveckan i Almedalen eller följa med på en ca 3 timmars lång bussrundtur runt Visby. Efter en heldag i Visby så gör vi oss redo för att frossa i skaldjur. En buffé som är speciellt komponerat till just denna kryssning. Under kvällen bjuds vi på underhållning ombord.

 

DAG 3 – ÅTER I STOCKHOLM

Dagen tillbringas till havs bland kobbar och skär. Koppla av på soldäck, shoppa till fina Taxfree-priser, ta en härlig spa-behandling och njut av den goda brunchen medan vi sakta börjar inloppet till Stockholm. M/S Viking Cinderella ankommer till Stadsgården igen kl. 14:30.