Skip to main content

Shopping i Ullared med övernattning - 2 dagar

För den som älskar att fynda finns det bara en sak som slår en shoppingdag på Gekås Ullared och det är två dagars shopping, som vi kombinerar med boende på Hotellet som bara ligger ett stenkast ifrån varuhusets entré! Handla och titta närmare på dina inköp i lugn och ro, umgås med vänner och njut av hotellrummet – här förenar vi nytta med nöje i dubbel bemärkelse!

Tänk på att märka upp era shoppingfynd ordentligt – Björcks Resor ansvarar inte för försvunna shoppingkassar!

Hur mycket får man handla?
Max 30 kg per person, dock inga skrymmande möbler eller liknande varor.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1

  Avresa från Nykvarn, busshpl C, kl 07.40, Södertälje Torg kl 08.00 och Järna, jvgstn,kl 08.20. Vi gör stopp med möjlighet till lunch och kaffe utmed vägen och kommer till Gekås Ullared
  omkring kl 14.00, redo att ge oss in i det stora shoppingparadiset! Utbudet är stort och avdelningarna många. Kläder för alla åldrar och storlekar, hygien och rengöringsartiklar,
  väskor och kosmetika, leksaker, heminredning, belysning, hemtextil, hästsport, livsmedel, elektronik, verktyg, hobby och fritidsartiklar – här finns något för alla!
  Incheckning på Hotellet ca kl 15.00 – mer info om hur vi går till väga ges under vägen. I rummen på Hotellet finns plats för upp till fyra personer, då alla rum har en dubbelsäng och en nedfällbar våningssäng. Hotellet ligger bara ca 250 m ifrån varuhusets ingång, vilket gör det lätt att gå emellan. Efter incheckning har vi sedan resten av dagen och kvällen på oss att fynda - allt efter eget intresse! Varuhuset stänger preliminärt kl 22.00, med reservation för att ändringar kan förekomma. Ett flertal alternativ till både fika och något att äta för den som vill ha det finns både i varuhuset och på området och det finns även möjlighet till middag i Hotellrestaurangen, som serverar buffé på drop in, preliminärt mellan kl 17.00 och 21.00. Restaurangen stänger kl 22.00 och fram till dess kan den som vill även avrunda dagen med något att dricka i hotellbaren, innan en skön natts sömn väntar.

 • DAG 2

  Efter en god natts sömn serveras frukostbuffé i Hotellrestaurangen från kl 06.00 – 10.00. På frukostbuffén hittar du frallor/bröd, pålägg, filmjölk, yoghurt, flingor, kokt ägg, och varma rätter som bacon och äggröra. Den som vill kan även tillaga sina egna våfflor så här finns alla möjligheter att hämta energi inför ännu en dag i varuhuset som preliminärt öppnar kl 07.00. Vi samlas för gemensam utcheckning från hotellet kl 11.00, och i samband med det står bussen redo för att lasta in varor och packning mellan kl 10.30 och 11.30 – tänk på att märka upp era shoppingfynd ordentligt – Björcks Resor ansvarar inte för försvunna shoppingkassar! Maxvikt för inköp är 30 kg/person, dock inga skrymmande möbler eller liknande. Efter utcheckning har vi ytterligare några timmar för att komplettera våra inköp och omkring kl 15.00 lämnar vi Ullared med fyllda kassar. Även på hemvägen stannar vi till utmed vägen med möjlighet till fika och mat för den som så önskar. Omkring kl 21.00 är vi åter i Södertälje.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nykvarn Busshpl C 07:40 21:20
Södertälje Torget vid kyrkomuren 08:00 21:00
Järna Järnvägsstationen 08:20 20:40

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/11BussShopping i Ullared med övernattning 2 dgrMer än 81 405:-Boka
Kontakta oss
Open:
 • Vardagar
  09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje