Lasse Stefanz - 2 dagar

Äntligen - Lasse Stefanz på Viking Cinderella! I vår, 7 och 8 maj, är det dags för Nordens största dansband att kliva ombord på Viking Cinderella och bjuda på två kryssningar utöver det vanliga - igen!

Avresa: 7 maj och 8 maj
Pris: 584 kr/person

Anslutning: Enligt Viking Lines ordinarie anslutningsområde

 

Status:
Fullt

Program

 

Det började med en gitarr på postorder, några grytlock och en gammal rörförstärkare. Sedan var bandet bildat och målsättningen klar, "vi ska bli det bästa dansbandet i Sverige". Året var 1967 och ungdomarna i Lasse Stefanz drog upp framtidsplanerna över saft och kakor.

Nu har de sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer har gjorts. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Lasse Stefanz fyller ishallar och folkparker i såväl stekande sol som frostiga minusgrader. De levererar taktfast dans- och partymusik i uppemot fyra timmar varje kväll, svetten lackar och bootsen är putsade.

Lasse Stefanz är svensk folkpark när den är som bäst, 46 år sen starten!

Följ med på en kryssning när hela båten går i det legendariska bandets tecken. Det blir talkshow med sångaren Olle Jönsson, LS-quiz med fina priser, signering och meet and greet. Dessutom, karaoke för den som vill sjunga sin egen LS-låt. Partytrubadurerna Calle Nilsson och Johan Andersson höjer stämningen i Melody.

Det bästa av allt, en helkväll i nattklubben Étage där Lasse Stefanz bjuder på alla sina hits!