Skuld och gröna skogar- 2 dagar

Världens första allsångsdeckare med bla en av Sveriges mest populära artister – Hasse ”Kvinnaböske” Andersson!

Visst är vi många som älskar att sjunga allsång – på Skansen, på Liseberg eller i Knarrhults hembygdsgård. Andra ägnar sin tid åt mordgåtor – i böcker, på TV eller ihop med Leif GW Persson. Sedan finns förstås de som tycker att allsång är mördande tråkigt. De är speciellt välkomna! Det sägs också att ett gott skratt förlänger livet - men inte i den här galna föreställningen där välkända Peter Flack och Monica Forsberg har skrivit manus till en rafflande allsångsdeckare med jultema! På Bruksteatern i Brevens Bruk lever Hasse ”Kvinnaböske” Andersson farligt så fort han gör entré och tillsammans med höstens roligaste ensemble bjuder han in till en glad allsångsfest och en mördande rolig föreställning. Som vanligt bor vi på Scandic Grand i hjärtat av Örebro där vi också äter kvällens middag innan vi beger oss till Brevens bruk där vi kan förvänta oss en spännande kväll där alla tar ton!

Avresa från Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och Strängnäs: 26/10, 16/11 och 30/11
Avresa från Västerås, Hallstahammar, Köping och Arboga: 9/11, 23/11 och 7/12

Pris: 1 995 kronor/person

I priset ingår: Bussresa, Boende med del i tvåbäddsrum på Scandic Grand i Örebro, Tvårätters middag med kaffe på hotellet, Nattmacka med kaffe/te, Frukostbuffé, Biljett till ”Skuld och Gröna Skogar” på Bruksteatern i Brevens bruk

Status:
Fullt

Program

DAG 1:

Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 12.30 och här får vi tid på egen hand. Under eftermiddagen, omkring kl 15.00, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Vi äter gemensam tvårättersmiddag på hotellet kl 16.30 och kl 18.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern väntar ”Skuld och gröna skogar” - världens första allsångsdeckare, som också skulle kunna heta ”Sjung om du törs!”. Monica Forsberg och Peter Flack har hittat på en närmast olöslig, men skrattframkallande intrig som inte bara handlar om en helknasig mordhistoria utan också om att tillsammans ta i för kung och fosterland och sjunga allsång! I rollerna ser vi Hasse Andersson, Marie Kühler, Peter Flack, Monica Forsberg, Peter Kjellström och Amanda Flack samt delar av Kvinnaböske Band. Ja må dom leva - fast det är tveksamt i den här föreställningen….

 

Efter föreställningen återvänder vi till Örebro, där kaffe/te med nattmacka står uppdukat innan sköna sängar väntar!

 

DAG 2:

Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

Hotell