Night of Queen - 2 dagar

Night of Queen är en hyllning till Freddie Mercury och Queen genom ”Sound-alike” och live musik. Freddie Mercurys minne och musik lever för evigt! På scen står vår allas ”King of Queen” Johan Boding och han är uppbackad av Night of Queen Band & Choir.

Avresa: 7 maj 2020
Pris: 595 kr/person

Anslutningar: Viking Lines ordinarie anslutningsområde samt Hölö och Järna

Status:
Fullt

Program

DAG 1
Efter att Viking Lines anslutningsbuss har kommit fram till Stadsgårdskajen sker incheckning hos vår representant från Björcks Resor fram tills det är dags att gå ombord på fartyget klockan 17:00. Vi får tillgång till våra hytter direkt när vi kliver ombord och hinner fräscha upp oss innan det är dags för att äta vår buffémiddag klockan 18:30. Efter middagen har vi tid att upptäcka fartyget på egen hand innan det är dags för vår allas ”King of Queen” – Johan Boding att inta scenen i Étage. Här drar han och Night of Queen Band & Choir loss några Queen-låtar och vi förs tillbaka till deras stortid.

DAG 2
Vi startar dagen med en stor frukostbuffé som serveras mellan klockan 07:30 och 09:00. Passa sedan på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en SPA-behandling, eller njut av Stockholms vackra skärgård medan den passerar utanför fönstret. Klockan 15:15 ankommer Viking Cinderella till Stadsgårdskajen igen och vi beger oss ut till anslutningsbussarna som väntar på att få ta oss hem till hemorten igen.