Mary Poppins - 3 dagar

Svenska teatern i Helsingfors är stolta att presentera musikalen Mary Poppins, som är bland de största musikalsatsningarna på Svenska Teatern. Musikalen har en förtrollande historia med oförglömliga låtar och bländande dansnummer som redan har charmat och fängslat hela världen. Familjemusikalen roade Broadway-publiken med över 2 500 föreställningar och mottog nomineringar för nio Olivier- och sju Tony Awards, inklusive "Best Musical"

Avresa: 21 april
Pris: 2 795 kr/person

I priset ingår: Bussresa t/r samt i Helsingfors, Kryssning Stockholm - Helsingfors t/r, Del i Inside standard-hytt, Tvårätters skeppsmeny inkl. 2 glas vin/öl och kaffe på utresan, The Buffet inkl. vin, öl, läsk och kaffe på hemresan, Frukostbuffé t/r, Biljett till Mary Poppins på svenska (matinéföreställning på Svenska Teatern i Helsingfors).

Anslutningar*: Nykvarn, Järna och Södertälje

*Anslutning från Viking Lines ordinarie anslutningsområde går att få mot tillägg

Status:
Fullt

Program

Dag 1

Avresa från Nykvarn Hpl. C kl. 13:50, Järna Järnvägsstation kl. 14:10 och Södertälje torg vid kyrkan kl. 14:30.

Vi åker med bussen från vald upphämtningsplats som tar oss till Viking Line-terminalen i Stockholm där M/S Mariella väntar för att ta med oss på en trevlig Helsingforskryssning. Fartyget lämnar kaj vid kl. 16:30 och vår resa till Helsingfors börjar. Kl. 17:00 tar vi oss till fartygets á la carte-restaurang för att avnjuta en tvårättersmeny tillsammans med god dryck. Efter middagen väntar nöjen, allt från musik, underhållning och shopping.

 

Dag 2

Dagen börjar med en stor frukostbuffé. Vi ser skärgården passera förbi innan vi kommer fram till den finska huvudstaden Helsingfors. Vi ankommer till Skatudden kl. 10:10 lokal tid och stiger av fartyget, som ligger i hamn under hela dagen, för att sedan ta oss gemensamt med vår buss till Svenska Teatern för att se den berömda musikalen Mary Poppins. Kl. 12:00 startar föreställningen och vi får uppleva 2,5 h av kärlek och dramatik (inkl. paus). Efter föreställningens slut åker vi bussen tillbaka till terminalen för att gå ombord på M/S Mariella som styr sin kos tillbaka mot Stockholm kl. 17:15 lokal tid. Vid kl. 18:00 möts vi vid The Buffet där vi ska ta för oss av en välfylld buffé. Mätta och belåtna roar vi oss på egen hand ombord med allt som fartyget erbjuder.

 

Dag 3

Efter en god natts sömn väntar en frukostbuffé ombord innan M/S Mariella anländer till Stockholm kl. 10:00. Vid ankomst går vi av fartyget och går mot bussen som tar oss tillbaka till hemorten igen.

Åter i Södertälje kl. 11:00, Järna kl. 11:20 och Nykvarn kl. 11:40.