Skip to main content

Mamma Mia! The Party och Åbokryssning med Viking Glory

Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt!

Kliv in genom dörrarna på Tyrol i Stockholm, och du har magiskt förflyttas till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar ett härligt party som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut.

Vi får inte nog och förlänger festen genom att avsluta med en dygnskryssning ombord på vackra Viking Glory!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa från vald upphämtningsplats.
  Vi kliver in på Tyrol som dagen till ära har byggts om till en grekisk taverna. Vi bjuds på fantastisk underhållning i 4 timmar och en härlig fyrarätters medelhavsinspirerad meny med grekiska läckerheter som klassiska meze följt av smakfulla fisk– och kötträtter som avslutas med en läcker dessert.
  Efter föreställningen fortsätter festen ombord på Viking Glory. Bussen tar oss från Tyrol till Stadsgården där Viking Glory avgår kl. 20:00. Vi går ombord och får tillgång till skön loungestämning, ljuva pianotoner, show och dansmusik.

 • Dag 2

  Denna dag har vi gott om tid att kunna utforska fartyget. Passa på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling, eller njut av den vackra skärgården medan den passerar utanför fönstret. Kl. 18:55 är vi åter i Stockholm och bussen väntar för att ta oss hem igen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/3GloryMamma Mia! The Party och Åbokryssning med Viking GloryMer än 82 395:-Boka
Kontakta oss
Open:
 • Vardagar
  09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje