Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen, sedan kom filmen och nu kommer festen. Den fiktiva och underbara exotiska tavernan Nikos har förflyttats till Sverige och det längs att du har hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö. Här är det alltid en varm och vacker sommarkväll! Följ med och se den fantastiska föreställningen Mamma Mia! The Party på Tyrol i Stockholm. Vi får inte nog och förlänger festen genom att avsluta med en kryssning ombord på Viking Cinderella.

 

Avresa: 21 oktober & 4 november
Pris: 2 195 kr

I priset ingår: Bussresa t/r, Biljett till Matinéföreställning av Mamma Mia! The Party inkl. medelhavsbuffé (dock ej dryck), Del i insideshytt, Viking Buffet inkl. vin, öl, läsk och kaffe samt Sjöfrukost.
 

Anslutning från: Järna, Nykvarn, Södertälje

Status:
Fullt

Program

Dag 1
Vid 12:30 hälsas vi välkomna in på Tyrol som dagen till ära har byggts om till en grekisk taverna. Under tiden som vi serveras en härlig medelhavsbuffé underhålls vi med ABBA:s oförglömliga låtar i en show som inte går att beskriva med ord. Efter föreställningen fortsätter festen ombord på Viking Cinderella. Bussen tar oss från Tyrol till Stadsgården där Viking Cinderella ligger vid kaj och väntar på oss. Vi går ombord och får tillgång till våra hytter på en gång. Efter en lättare uppfräschning väntar Viking Buffén på oss klockan 20:30.

Dag 2
Efter en härlig frukostbuffé har vi gott om tid att kunna utforska fartyget. Passa på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling, eller njut av den vackra skärgården medan den passerar utanför fönstret. Klockan 15:15 är vi åter i Stockholm och bussen väntar för att ta oss hem igen.