Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi börjar eftermiddagen med att gå på bussen som kommer att ta oss till Stockholm och Norrmalmskyrkan för dagens första höjdpunkt. När vi kommer fram intar vi våra platser i kyrkan och klockan 15:00 börjar den vackra luciakonserten där vi får höra traditionella julsånger. Efter konserten går vi tillbaka till bussen som kör oss ner till Stadsgården.

  • Här går vi ombord på Viking Cinderella som ger oss en fin julstämning med sitt vackra julpynt. Fartyget avgår mot Mariehamn klockan 17:30 och vi har tillgång till det goda julbordet redan första sittningen som även i år är komponerat av Svenska Kocklandslaget. Sedan är kvällen fri att upptäcka Cinderellas utbud av underhållning.

  • Dag 2

    Denna dag har vi gott om tid att utforska fartyget. Passa på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling eller njut av den vackra skärgården medan den passerar utanför fönstret. För den som önskar finns även möjlighet att inta en välfylld julbrunch i The Buffet innan vi är åter i Stockholm klockan 14:30.

  • Därefter är det dags att säga hej då till Cinderella för denna gång och kliva på bussen som tar oss tillbaka till hemorten.