Luciakonsert i vackra Norrmalmskyrkan - 2 dagar

I vackra Norrmalmskyrkan vid Odenplan möts vi av ett vackert och stämningsfullt luciatåg med levande ljus. Under den en timmes långa konserten får vi höra både traditionella och klassiska julsånger. Kvällen fortsätter sedan ombord på Viking Cinderella där vi får njuta av ett riktigt gott julbord komponerat av Svenska Kocklandslaget.

Avresa: 11/12
Pris: 995 kr

I priset ingår: Bussanslutning t/r hemorten samt under dagen, Luciakonsert i Norrmalmskyrkan, Del i insideshytt, Julbord inkl. vin, öl, läsk och kaffe, Frukostbuffé

Anslutning: Hölö, Järna, Nykvarn, Södertälje, Trosa och Vagnhärad

Status:
Fullt

Program

Dag 1

Vi börjar eftermiddagen med att gå på bussen som kommer att ta oss till Stockholm och Norrmalmskyrkan för dagens första höjdpunkt. När vi kommer fram intar vi våra platser i kyrkan och klockan 15:00 börjar den vackra luciakonserten där vi får höra både traditionella och klassiska julsånger. Efter konserten går vi tillbaka till bussen som kör oss ner till Stadsgården. Här går vi ombord på Viking Cinderella som är vackert julpyntad och vi får tillgång till hytterna direkt. Vi har gott om tid att göra oss i ordning inför det goda julbordet som i år är komponerat av Svenska Kocklandslaget.

Dag 2

Efter en härlig frukostbuffé har vi gott om tid att utforska fartyget. Passa på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling eller njut av den vackra skärgården medan den passerar utanför fönstret. Klockan 15:15 är vi åter i Stockholm och bussen väntar för att ta oss hem igen.