Skip to main content

Luciakonsert i vackra Hedvig Eleonora Kyrka

I vackra Hedvig Eleonora Kyrka på Östermalm möts vi av ett vackert och stämningsfullt luciatåg med levande ljus. Under den en timmes långa konserten får vi höra traditionella julsånger. Kvällen fortsätter sedan ombord på Viking Cinderella där vi får njuta av ett riktigt gott julbord komponerat av Svenska Kocklandslaget.

Avresa: 8/12
Pris: 1 095 kr

I priset ingår: Bussanslutning t/r hemorten samt under dagen, Luciakonsert i Norrmalmskyrkan, Kryssning Stockholm-Mariehamn med Cinderella, Del i insideshytt samt Julbord i The Buffet inkl. glögg, vin, öl, läsk och kaffe.

Anslutning: Järna, Nykvarn, Södertälje

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi börjar eftermiddagen med att gå på bussen som kommer att ta oss till Stockholm och Norrmalmskyrkan för dagens första höjdpunkt. När vi kommer fram intar vi våra platser i kyrkan och klockan 15:00 börjar den vackra luciakonserten där vi får höra traditionella julsånger. Efter konserten går vi tillbaka till bussen som kör oss ner till Stadsgården.

  • Här går vi ombord på Viking Cinderella som ger oss en fin julstämning med sitt vackra julpynt. Fartyget avgår mot Mariehamn klockan 17:30 och vi har tillgång till det goda julbordet redan första sittningen som även i år är komponerat av Svenska Kocklandslaget. Sedan är kvällen fri att upptäcka Cinderellas utbud av underhållning.

  • Dag 2

    Denna dag har vi gott om tid att utforska fartyget. Passa på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling eller njut av den vackra skärgården medan den passerar utanför fönstret. För den som önskar finns även möjlighet att inta en välfylld julbrunch i The Buffet innan vi är åter i Stockholm klockan 14:30.

  • Därefter är det dags att säga hej då till Cinderella för denna gång och kliva på bussen som tar oss tillbaka till hemorten.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nykvarn Hpl. C 12:50 16:10
Järna Järnvägsstationen 13:10 15:50
Södertälje Stora Torget vid kyrkan 13:30 15:30

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/12CinderellaJul - Luciakonsert i vackra Hedvig Eleonora KyrkaMer än 81 095:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje