Skip to main content

Luciagala och kryssning med Viking Glory

Vi startar med att besöka Luciagalan som är en stor, vacker och traditionell Luciakonsert i Stockholm Waterfront av fint klassiskt slag med Stockholm Singers samt landets två främsta musikskolor, Adolf Fredriks Musikklasser och Lilla Akademien. Kvällen fortsätter sedan ombord på Viking Glory där vi får njuta av ett välfyllt julbord komponerat av Svenska Kocklandslaget.

Avresa: 11 december 2022
Pris: 1 645 kr


I priset ingår: Bussanslutning t/r samt under dagen, Luciakonsert i Stockholm Waterfront, Dygnskryssning Stockholm-Åbo med Viking Glory, Del i insideshytt, Julbord i The Buffet inkl. glögg, vin, öl, läsk och kaffe, frukostbuffé samt bränsletillägg


Tillägg/person:

 • Utsideshytt: 100 kr
 • Enkelhytt insides: 350 kr
 • Enkelhytt utsides: 550 kr

Anslutning: Järna, Nykvarn, Södertälje

Medtag giltig id-handling Åldersgräns 20 år utan målsmans sällskap.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • DAG 1

  Vi går på bussen som kommer att ta oss till Stockholm Waterfront för dagens första höjdpunkt.
  När vi kommer fram intar vi våra platser och klockan 17:30 börjar den vackra luciakonserten med klassisk julmusik som framträds av Stockholm Singers.
  Efter konserten går vi tillbaka till bussen som kör oss till Viking Lines terminal i Stadsgården. Här går vi ombord på flottans nykomling Viking Glory som är ett av världens mest klimatsmarta fartyg. Viking Glory avgår mot Åbo klockan 20:00 och vi har tillgång till det smakrika julbordet, komponerat av Svenska Kocklandslaget, direkt vid avgång. Därefter är kvällen fri att upptäcka Viking Glorys utbud av underhållning.

 • DAG 2

  Denna dag startar vi upp med en välfylld frukost, och därefter har vi gott om tid att utforska fartyget. Passa på att handla fantastiska produkter till Taxfree-priser, unna dig en spabehandling eller njut av den vackra skärgården medan den passerar utanför fönstret. Klockan 18:55 är vi åter i Stockholm och det är dags att säga hej då till Viking Glory för denna gång och kliva på bussen som går tillbaka till hemorten.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nykvarn Nykvarn Hpl C 15:50 20:50
Järna Järna Järnvägsstation 16:10 20:30
Nynäshamn Alkärrsplan 16:10 20:30
Ösmo Station 16:25 20:15
Södertälje Södertälje Torg vid Kyrkan 16:30 20:10

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/12Viking GloryLuciakonsert och kryssning med GloryMer än 81 645:-Boka
Kontakta oss
Open:
 • Vardagar
  09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje