Hjalmars julspektakel- 2 dagar

En utvilad Hjalmar i högform är nu tillbaka från semestern – vackrare, roligare och äldre än någonsin! På Bruksteatern i Brevens Bruk utlovas skrattsalvor i mängder och ett riktigt vitaminpiller då Sveriges segaste gubbe – Hjalmar från Viby by – tillsammans med vänner som vanligt bjuder på sång och dans, skratt och musik. ”Titta in och skratta ut”, ”Förläng livet medan du kan (för sen är det försent)” och ”Låt julen 2020 bli den bästa julen” är tänkvärda ord och vi bjuds på en SMÄLLKARAMELL för hela tjocka släkten med julsångerna vi minns och de vi inte visste fanns! Som vanligt bor vi på Scandic Grand i hjärtat av Örebro där vi också äter kvällens middag innan vi beger oss till Brevens Bruk där vi kan förvänta oss en härlig kväll med mycket skratt!

Avresa Södertälje-trakten: 31/10, 14/11, 28/11 och 12/12
Avresa Västerås-trakten: 24/10, 7/11, 21/11 och 5/12

Pris Södertälje-trakten: 1 995 kr/person
Pris Västerås-trakten: 1 895 kr/person

Pris från:
1 895:-
Dagar:2
Bussresa, Boende med del i tvåbäddsrum på Scandic Grand i Örebro. Gäller samtliga datum utom 5/12 då vi bor på Scandic Väst i stället. Tvårätters middag med kaffe på hotellet. Frukostbuffé, Matinébiljett till ”Hjalmars julspektakel - en smällkaramell” på Bruksteatern i Brevens bruk
Boka resa

Program Södertälje

DAG 1
Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 12.30 och här får vi tid på egen hand. Under eftermiddagen, omkring kl 15.00, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Vi äter gemensam tvårätters middag på hotellet kl 16.30 och kl 18.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens Bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern står Hjalmar och resten av gänget redo för att ge oss en kväll med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! Gänget på scenen består förutom Peter Flack av Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergström och Stephan Bergs orkester. Efter föreställningen återvänder vi till Örebro, där kaffe/te med nattmacka står uppdukat innan sköna sängar väntar!

DAG 2
Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

Program Västerås

DAG 1
Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 11.00 och här får vi tid för lunch på egen hand. Omkring kl 13.30, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro* som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Kl 14.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens Bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern står Hjalmar och resten av gänget redo för att ge oss en matinéföreställning med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! Gänget på scenen består förutom Peter Flack av Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergström och Stephan Bergs orkester. Efter föreställningen återvänder vi till Örebro där vi äter gemensam tvårättersmiddag på hotellet kl 20.00.

DAG 2
Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
24/10BussScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
31/10Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
7/11BussScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
14/11Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
21/11BussScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
28/11Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
5/12BussScandic Väst, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
12/12Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka

Hotell