Hjalmars julspektakel- 2 dagar

En utvilad Hjalmar i högform är nu tillbaka från semestern – vackrare, roligare och äldre än någonsin! På Bruksteatern i Brevens Bruk utlovas skrattsalvor i mängder och ett riktigt vitaminpiller då Sveriges segaste gubbe – Hjalmar från Viby by – tillsammans med vänner som vanligt bjuder på sång och dans, skratt och musik. ”Titta in och skratta ut”, ”Förläng livet medan du kan (för sen är det försent)” och ”Låt julen 2020 bli den bästa julen” är tänkvärda ord och vi bjuds på en SMÄLLKARAMELL för hela tjocka släkten med julsångerna vi minns och de vi inte visste fanns!

Som vanligt bor vi på Scandic Grand i hjärtat av Örebro där vi också äter kvällens middag innan vi beger oss till Brevens Bruk där vi kan förvänta oss en härlig kväll med mycket skratt!

Avresa Södertälje-trakten: 30/10, 13/11, 27/11 och 11/12
Avresa Västerås-trakten: 23/10, 6/11, 20/11 och 4/12

Pris Södertälje-trakten: 1 995 kr/person
Pris Västerås-trakten: 1 895 kr/person

Pris från:
1 895:-
Dagar:2
Bussresa, Boende med del i tvåbäddsrum på Scandic Grand i Örebro. Tvårätters middag med kaffe på hotellet. Frukostbuffé, Matinébiljett till ”Hjalmars julspektakel - en smällkaramell” på Bruksteatern i Brevens bruk

Vi reserverar oss för eventuella ändringar som kan uppstå i programmet pga rådande pandemi.
Transportsätt:Västerås, Hallstahammar, Köping och Arboga
Boka resa

Program Södertälje

DAG 1

Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 12.30 och här får vi tid på egen hand. Under eftermiddagen, omkring kl 15.00, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Vi äter gemensam tvårätters middag på hotellet kl 16.30 och kl 18.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens Bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern står Hjalmar och resten av gänget redo för att ge oss en kväll med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! Gänget på scenen består förutom Peter Flack av Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergström och Stephan Bergs orkester. Efter föreställningen återvänder vi till Örebro, där kaffe/te med nattmacka står uppdukat innan sköna sängar väntar!

DAG 2

Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

Avresa från:

Järna, Järnvägsstationen           09.40
Södertälje Torg                           10.00
Nykvarn, busshpl Centrum       10.20
Läggesta, Järnvägsstation         10.40
Strängnäs, Järnvägsstation       11.10

Program Västerås

DAG 1

Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 11.00 och här får vi tid för lunch på egen hand. Omkring kl 13.30, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Kl 14.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens Bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern står Hjalmar och resten av gänget redo för att ge oss en matinéföreställning med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! Gänget på scenen består förutom Peter Flack av Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergström och Stephan Bergs orkester. Efter föreställningen återvänder vi till Örebro där vi äter gemensam tvårättersmiddag på hotellet kl 20.00.

DAG 2

Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

Avresa från:

Västerås, Bussterminal, Hpl I                              09.30
Hallstahammar, Busstation                                 09.50
Köping, OKQ8, Brandstation                               10.10
Arboga, Resecentrum, Hpl D                              10.30

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
23/10Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
30/10Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
6/11Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
13/11Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
20/11Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
27/11Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
4/12Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
11/12Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka

Hotell