Skip to main content

Jul på Löfstad Slott med julmarknad och julbord

På Löfstad slott har julstämningen infunnit sig. Här väntar inte bara gnistrande kristallkronor, levande ljus i kandelabrarna, ett slott smyckat inför jul och doften av pepparkakor utan också guider i historiska dräkter – redo att visa och berätta allt om hur julen firades på slottet. I den unika slottsmiljön pågår även julmarknad med kvalitetsutställare av både mat och hantverk – som gjort för att komplettera julbordet med diverse godsaker eller att hitta den perfekta julklappen! På Värdshuset Löfstad slott i slottets norra flygel väntar traditionellt julbord i stämningsfull miljö.
Det är jul på Löfstad slott!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Avresa

  Avresa med bussen från vald upphämtningsplats.

 • Löfstad Slott

  I trakterna av Norrköping ligger Löfstad slott. Att besöka slottet i adventstider är som att resa i tiden. Och det är en bra bit tillbaka – slottet byggdes på 1600-talet och har sedan dess stått välbevarat genom nio generationer. Här visas de orörda salarna med tidsenlig utsmyckning och vackra lyxdetaljer upp och på paradvåningen gnistrar kristallkronor i kapp med ljusen i silverkandelabrarna.
  Här väntar slottsguider i historiska dräkter redo att berätta allt om Löfstad slott och hur julen firades här. I slottsköket bakas Löfstads egna pepparkakor och doften av nybakat i det julpyntade slottet bidrar också till den genuina julstämningen. Hantverkare och lokala matproducenter finns på plats både inne i slottet och ute på borggården – som gjort för inspiration - och kanske kan du hitta det som saknas för att göra julen komplett.

 • Julbord på Värdshuset Löfstad Slott

  Efter ett par timmar väntar traditionellt julbord i slottets norra flygel, där Värdshuset Löfstad Slott dukat upp sitt årliga, traditionella julbord. Vi tar för oss av alla läckerheter och njuter i godan ro av både mat och unik, historisk miljö, innan vi påbörjar hemfärden omkring kl 15.30.

 • Hemfärd

  Åter i Järna ca kl 16.40, Södertälje ca kl 18.00 och Cityterminalen ca kl 18.30.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Stockholm Cityterminalen 08:45 18:30
Södertälje Torget vid kyrkomuren 09:30 18:00
Järna Järnvägsstationen 09:50 17:40

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/12BussJul på Löfstad slott med julbord på Värdshuset 51 195:-Boka
Kontakta oss
Open:
 • Vardagar
  09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje