Hockey VM - 4 dagar

Köpenhamn och Herning är redo när Danmark står som värd för det 82:a världsmästerskapet i ishockey. Följ med på vår hockeyresa där vi har dagsbiljetter för samtliga matcher under lördagen och söndagen. Välj själv om du vill heja fram Sverige när de spelar mot Slovakien på lördagen eller när de möter Schweiz på söndagen. Eller kanske är du mer intresserad av någon av de andra åtta matcherna.

Avresa: 11 maj
Pris: 3 995 kr/person

Anslutning: Södertälje

Status:
Fullt

Program

Dag 1 – Mot Malmö
Vi börjar vår resa på fredagen med att bussen hämtar oss vid Stora Torget vid St. Ragnhild-kyrkan i Södertälje kl. 13:00. Färden går mot Malmö och vi kommer under resans gång stanna för middag. Vi kommer fram till Malmö framåt kvällen och får då checka in på vårt hotell Scandic Malmö City som ligger centralt i Malmö. Resten av kvällen är sedan fri för egna aktiviteter.

 

Dag 2 – Slovakien – Sverige
Vi börjar dagen med en frukostbuffé på hotellet innan bussen hämtar oss för att köra iväg till Danmark och Royal Arena. Här väntar hockey hela dagen innan bussen kör oss tillbaka till hotellet i Malmö.

 

Dag 3 – Schweiz – Sverige
Samma upplägg som dag 2 där bussen tar oss till Royal Arena i Köpenhamn för en heldag med hockey.

 

Dag 4 – Mot Södertälje
Hemresa sker efter frukost. Vi beger oss mot Södertälje och vi kommer stanna längst vägen för lunch. Vi kommer fram till Södertälje framåt kvällningen (ca 18:30).

Hotell