Skip to main content

Hjalmars Sommarkarameller

Hjalmar Berglund från Viby By i Närke är en sån ́ där ”seg gubbe” som aldrig ger sej.
Nu laddar han om – igen! Efter att vinterns succérevy ”Hjalmars Smällkaramell” sattes på paus är det äntligen dags för en sommarrevy – den här gången på friluftsscenen i underbart vackra Brevens Bruk! I Hjalmars Sommarkarameller har han kokat ihop det bästa från vinterns succé och mixat det med en hel del nytt – som vanligt i form av vitsar, sånger och sketcher. Välkomna till en glad, rolig, varm och trivsam dag med mängder av skratt!

Avresa: 16/7 och 23/7
Pris: 1595kr
Anslutning: Järna, Södertälje, Nykvarn och Strängnäs

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Avfärd

  Vi startar dagen med att köra västerut och i Sköldinge mellan Flen och Katrineholm väntar lunch i den lantliga miljön på Café Fridhem.

 • Brevensbruk

  Mätta och belåtna fortsätter vi till den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens Bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. Den som aldrig varit i Breven tidigare kommer att få möta Hjalmars revyensemble i ett sommarfagert väl bevarat brukssamhälle, och den som någon gång tidigare varit i Breven längtar alltid tillbaka!
  På utomhusscenen på Midsommarplatsen möter vi Hjalmar och resten av gänget, redo för att ge oss en eftermiddagsföreställning med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! Gänget på scenen består förutom Peter Flack av Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergström och Peter Tikkanens revyorkester. Tänk på att föreställningen är utomhus och ta därför kläder efter väder! Paraply brukar inte vara tillåtet.

 • Middag och hemfärd

  Efter föreställningen väntar trerättersmiddag på Brevensgården innan vi påbörjar hemfärden. Åter i Södertälje ca kl 21.45.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Järna Jvstn 10:00 22:00
Södertälje Torget vid Kyrkan 10:20 21:45
Nykvarn Hpl Centrum 10:40 21:30
Läggesta Jvstn 10:55 21:15
Strängnäs McDonalds 11:10 21:00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/7BussHjalmars Sommarkarameller - dagsresaMer än 81 595:-Boka
23/7BussHjalmars Sommarkarameller - dagsresaMer än 81 595:-Boka
Resekalender
28/5Skärgårdskryssning med Cinderellafrån 695:-
28/5Dagskryssning med Rosellafrån 125:-
Kontakta oss
Open:
 • Vardagar
  09 - 17
Adress:
Björcks Resor
Järnagatan 1
151 71 Södertälje