Nya Hyss med Hjalmar och Gänget! - 2 dagar

Hjalmar är en minst sagt seg gubbe, och om hängslena håller och sandalerna inte klämmer så står han på scen igen med välkammad tofs när det är dags för nästa spektakel på Bruksteatern i Brevensbruk. Nya hyss med Hjalmar & gänget är en helt nyskriven revy och om det ligger ett uns av sanning i talesättet att ”ett gott skratt förlänger livet” är förutsättningarna goda för att vi skall lämna föreställningen som ystra tonåringar. Som vanligt bor vi på Scandic Grand i hjärtat av Örebro där vi också äter kvällens middag innan vi beger oss till Brevens bruk där vi kan förvänta oss en härlig kväll med mycket skratt!

Avresa från Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och Strängnäs: 9/2, 23/2, 9/3 & 23/3
Avresa från Västerås, Hallstahammar, Köping och Arboga: 16/2, 2/3 & 16/3

Pris: 1 995 kronor/person

I priset ingår: Bussresa, Boende med del i tvåbäddsrum på Scandic Grand i Örebro, Tvårätters middag med kaffe på hotellet, Nattmacka med kaffe/te, Frukostbuffé, Biljett till ”Nya hyss med Hjalmar & gänget” på Bruksteatern i Brevens bruk

Pris från:
1 995:-
Dagar:2
Bussresa, Boende med del i tvåbäddsrum på Scandic Grand i Örebro, Tvårätters middag med kaffe och nattmacka med kaffe/te på hotellet. Frukostbuffé, Revybiljett till ”Nya Hyss med Hjalmar och gänget” på Bruksteatern i Brevens bruk
Transportsätt:Västerås, Hallstahammar, Köping och Arboga
Boka resa

Program

DAG 1:
Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 12.00 och här får vi tid på egen hand. Under eftermiddagen, omkring kl 14.00, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Vi äter gemensam tvårätters middag på hotellet kl 16.30 och kl 18.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern står Hjalmar och resten av gänget redo för att ge oss en kväll med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! Gänget på scenen består av Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Bergs revyorkester och en eller annan överraskning gör också Hjalmar/Peter Flack sällskap på revytiljorna. Efter föreställningen återvänder vi till Örebro, där kaffe/te med nattmacka står uppdukat innan sköna sängar väntar!
 

DAG 2:
Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
16/2Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, ÖrebroFullbokad, väntelista1 995:-Boka på väntelista
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/3Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, Örebro21 995:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
9/3Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, Örebro41 995:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
16/3Västerås, Hallstahammar, Köping och ArbogaScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
23/3Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och SträngnäsScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 995:-Boka

Hotell