Författarresa med Rosella - 1 dag

Träffa några av Sveriges mest populära författare ombord på Rosella! Olika författare stiger ombord och talar om sitt författarskap och sina senaste böcker.

Maria Ernestam 5/3:
Född 1959, författare och journalist. Bodde i Tyskland under 11 år och jobbade då som korrespondent för Veckans Affärer och Dagens Industri. ”Busters ögon”, ”Kleopatras kam” och ”Alltid hos dig” kanske är hennes mest kända titlar. Det handlar om dramatiska psykologiska relationsromaner fulla av oväntade vändningar kryddade med drastisk humor. Har sålt totalt i 1 miljon i tretton länder. Hennes senaste roman heter: Brutna ben och brustna hjärtan – en alldeles omöjlig jul.

Björn Hellberg 2/4:
För er som inte känner till Björn så blev han först känd som tennisorakel, han har varit med och kommenterat en mängd tennismatcher genom åren. Men han är också en mycket omtyckt programledare med underfundig humor.

Elisabeth Höglund 7/5:
Författare, journalist och tidigare tävlingscyklist. Anställd vid SVT 1983 – 2008, sedan frilans. Hennes senaste bok ”Skulden jag bär på – Två kvinnor, två världar” är en uppgörelse med samhällets institutioner som tillät Elisabets syster Birgitta att ligga ensam och döende i sitt eget hem

Pris: 375 kr

I priset ingår: Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn, Anslutningsbuss t/r Kapellskär (från Södertälje, Stockholm Central och Norrtälje), Lunch i Bistro Buffet inkl vin, öl, läsk och kaffe, Författaren för dagen berättar om sitt författarskap och sin senaste bok

Prisexemplet gäller ovanstående datum. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar. Ta med id-handling.

Pris från:
385:-
Dagar:1
Föreläsning m dagens författare, lunch i Bistro Buffét och bussanslutning
Transportsätt:Rosella
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/9Rosella Mer än 8385:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/10Rosella 8385:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/11Rosella Mer än 8385:-Boka