Författarresa med Rosella - 1 dag

Träffa några av Sveriges mest populära författare ombord på Rosella! Olika författare stiger ombord och talar om sitt författarskap och sina senaste böcker.

6/10 - Herman Lindqvist
Herman Lindqvist, född 1943, journalist, författare och historiker. Han har varit korrespondent i Prag, Paris och Beirut för Aftonbladet och i Bangkok och Kairo för Expressen. Han har också varit anställd på TV1 och Asienkorrespondent i Tokyo och Sveriges Radios korrespondent i Paris. Herman är uttalad rojalist och i hans texter står kungligheter i centrum. Han har en djup kunskap om Sveriges kungahus, som han skrivit flera böcker om, senast Bernadotte: För Sverige hela tiden (2018). Han har också undervisat prinsessorna Victoria och Madeleine i Sveriges historia. Årets bok Historien om Sverige – så blev de första 14 000 åren är en bearbetning av tidigare böcker i serien men med mycket nyskrivet.

3/11 - Catharina Ingelman-Sundberg
Catharina Ingelman-Sundberg
, född 1948, har nått fantastiska framgångar med sina böcker både i Sverige och internationellt. Hennes stora genombrott kom 2012 med den humoristiska feelgood-romanen Kaffe med rån om pensionärerna som ger sig in på brottets bana. Den tillsammans med Låna är silver, Råna är guld samt Rån och inga visor har väckt uppseende och Catharina har bjudits in till Norge, Finland, England, Frankrike, Brasilien och Förenade Arabemiraten för att berätta om sina romaner. Romanerna är också blandad med svidande samhällskritik mot hur vi behandlar våra åldringar. Hösten 2020 kommer nästa bok om pensionärsligan.

Pris: 435 kr/person

I priset ingår dagskryssning inklusive buss t/r samt buffé inkl vin, öl, läsk och kaffe. Författaren för dagen berättar om sitt författarskap och sin senaste bok.

 

Prisexemplet gäller ovanstående datum. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar. Ta med id-handling.

Status:
Fullt