Författarresa med Rosella - 1 dag

Träffa några av Sveriges mest populära författare ombord på Rosella! Olika författare stiger ombord och talar om sitt författarskap och sina senaste böcker.

4/5 Viveca Sten
Viveca Sten
är en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Hon debuterade 2008 med kriminalromanen I de lugnaste vatten, vilken blev startskottet för den omåttligt populära Sandhamnsserien som med sina 10 böcker har sålts i över 6 miljoner exemplar världen över. Sandhamnsserien ges ut i 25 länder. Hon har dessutom skrivit flera fackböcker, en kokbok och en rysartrilogi för barn med sin dotter, Camilla Sten. I oktober 2020 släpptes en helt ny bokserie som utspelar sig i de jämtländska fjällen. Första boken i nya serien – Åremorden – heter Offermakaren.

18/5 Carin Hjulström
Carin Hjulström
bokdebuterade 2009 med Finns inte på kartan, den första boken i serien om fem böcker om journalisten Frida Fors, en charmig och engagerande roman om kärlek, vänskap och livet på liten ort i glesbygdens Sverige. Carin har blivit känd för sina varma, humoristiska och mycket mänskliga berättelser med teman som sträcker sig från allt i från brutala, politiska mord till trevande nätdejting och feelgood. 2019 barnboksdebuterade Carin Hjulström med Världens första människa och under våren 2020 utkom första delen i hennes nya serie Säbyholms gröna fingrar.

1/6 Catharina Ingelman-Sundberg
Catharina Ingelman-Sundberg har nått fantastiska framgångar med sina böcker både i Sverige och internationellt. Hennes stora genombrott kom 2012 med den humoristiska feelgood-romanen Kaffe med rån om pensionärerna som ger sig in på brottets bana. Den tillsammans med Låna är silver, Råna är guld samt Rån och inga visor har väckt uppseende och Catharina har bjudits in till Norge, Finland, England, Frankrike, Brasilien och Förenade Arabemiraten för att berätta om sina romaner. Romanerna är också blandade med svidande samhällskritik mot hur vi behandlar våra åldringar. Den senaste boken i serien Goda rån är dyra utkom i september 2020.

Pris: 555 kr/person

I priset ingår dagskryssning inklusive buss t/r samt buffé inkl vin, öl, läsk och kaffe. Författaren för dagen berättar om sitt författarskap och sin senaste bok.

 

Prisexemplet gäller ovanstående datum. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar. Ta med id-handling.

 

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Säkerhet är alltid högsta prioritet för oss. Under rådande pandemi har vi infört säkerhetsåtgärder för att ni ska känna er trygga med att resa med oss.

För information om de säkerhetsåtgärder vi vidtagit för att förebygga smittspridning av covid 19 i samband med våra resor hänvisas till vår hemsida: www.bjorcks.se/corona

Pris från:
555:-
Dagar:1
Föreläsning m dagens författare, lunch i Bistro Buffét och bussanslutning
Transportsätt:Rosella
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
1/6Rosella Fullbokad, väntelista555:-Boka på förfrågan
24/8Rosella Mer än 8555:-Boka
9/11Rosella Mer än 8555:-Boka