Författarresa med Rosella - 1 dag

Träffa några av Sveriges mest populära författare ombord på Rosella! Olika författare stiger ombord och talar om sitt författarskap och sina senaste böcker.

17/3 - Viveca Sten

Viveca Sten, född 1959 i Stockholm, författare, jurist, juridisk rådgivare, styrelseledamot och föreläsare, bor i Djursholm med maken Lennart Sten och tre barn. I flera generationer har Viveca Stens släkt ägt hus på Sandhamn i Stockholms skärgård och hon har sedan barns-ben tillbringat alla sina somrar på ön. Livet på Sandhamn har inspirerat Viveca Sten som författare och 2008 debuterade hon med romanen I de lugnaste vatten. Hösten 2019 kom hennes tionde roman i bokserien om Morden i Sandhamn med titeln I hemlighet begravd.

 

7/4 - Björn Hellberg

Björn Hellberg, född 1944, den folkkäre författaren, tennisoraklet och tv-kändisen kräver ingen större presentation. Med humor, flödande berättarglädje och detaljrik minnesskärpa berättar han om En sorts memoarer som utkom hösten 2018 och där han för första gången presenterar ett urval av sina hågkomster. Snöfallet och andra spänningsberättelser – Fall för Wall och andra fall är en spännande och underhållande novellsamling som tar upp teman som svek, svartsjuka, passion, hat, hämndlystnad, habegär och pur ondska.

 

5/5 - Bengt Ohlsson

Bengt Ohlsson, 56 år, författare och uppskattad krönikör med nära tjugotalet romaner i bagaget. Ohlsson debuterade redan 1984, under sitt sista år i gymnasiet med romanen Dö som en man, sa jag. För sin roman Gregorius, tilldelades han Augustpriset 2004. Första dagarna i maj 2020 släpper han sin roman Midsommarnattsdrömmar som utspelar sig i Roslagsmiljö.

 

I priset ingår dagskryssning inklusive buss t/r samt buffé inkl vin, öl, läsk och kaffe. Författaren för dagen berättar om sitt författarskap och sin senaste bok.

 

*Tillägg för påskbuffé 7/4 och Rosella Grönskar-buffé 5/5, 30 kr.

 

Prisexemplet gäller ovanstående datum. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar. Ta med id-handling.

Pris från:
395:-
Dagar:1
Föreläsning m dagens författare, lunch i Bistro Buffét och bussanslutning
Transportsätt:Rosella
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
17/3Rosella Mer än 8395:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
7/4Rosella Mer än 8425:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/5Rosella Mer än 8425:-Boka