Författarresa med Rosella - 1 dag

Träffa några av Sveriges mest populära författare ombord på Rosella! Olika författare stiger ombord och talar om sitt författarskap och sina senaste böcker.

Jan Arnald alias Arne Dahl 11/9
Från utfattig och svårmodig poet till miljonsäljande deckarförfattare, det blev Jan Arnalds resa när han bytte namn och genre 1996. Pseudonymen Arne Dahl kom till världen och har utmynnat i ett 15-tal kriminalromaner. Efter böckerna om A-gruppen har Arne Dahl fortsatt med den fristående fortsättningen om Opcop, en kvartett som inleddes med Viskleken (2011) och som utsågs till årets bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin. Hans senaste bok heter Mittvatten, en kriminalroman av internationellt snitt, i samma anda som succéromanerna Utmarker och Inland.

Herman Lindqvist 2/10
Herman Lindqvist har bl a varit korrespondent i Prag, Paris och Beirut för Aftonbladet och senare för Expressen i Bangkok och Kairo. Han är uttalad rojalist och i hans texter står kungligheter och andra makthavare i centrum. Han har en djup kunskap om Sveriges kungahus, som han skrivit flera böcker om, senast Kungligt och mänskligt (2010). Han har också undervisat prinsessorna Victoria och Madeleine i Sveriges historia. 2018 kommer han ut med boken Bernadotte för Sverige hela tiden.

Catharina Ingelman Sundberg 6/11
Catharina Ingelman Sundbergs stora genombrott kom 2012 med den humoristiska feelgood-romanen Kaffe med rån – om pensionärerna som har tröttnat på ålderdomshemmet och ger sig in på brottets bana. Boken har hittills sålts till 25 språk och ges ut i 40 länder. Böckerna om åldringarna som rånar banker och begår brott för att ge pengar till fattiga har fått läsare i åldrarna 9 till 100 år. Hennes senaste bok heter Krutgummor på krigsstigen och handlar om en samling mormödrars vilda protest.

Pris: 336 kr

I priset ingår: Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn, Anslutningsbuss t/r Kapellskär (från Södertälje, Stockholm Central och Norrtälje), Lunch i Bistro Buffet inkl vin, öl, läsk och kaffe, Författaren för dagen berättar om sitt författarskap och sin senaste bok

Prisexemplet gäller ovanstående datum. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar. Ta med id-handling.

 

Pris från:
336:-
Dagar:1
Föreläsning m dagens författare, lunch i Bistro Buffét och bussanslutning
Transportsätt:Rosella
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
6/11Rosella 7336:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/3Rosella Mer än 8373:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/4Rosella Mer än 8373:-Boka