CHESS i Helsingfors - 3 dagar

Svenska Teaterns uppsättning av CHESS på svenska är en storslagen musikal om strategi, passion och gränser. I Maria Sids regi flyttas fokus från schackspelet till spelet mellan de verkliga människorna. Vem gör det smartaste draget och hur förändras spelet när kärleken drabbar oss? CHESS på svenska bjuder på musik i världsklass. Låtar som I mitt hjärtas land (Anthem), Jag vet vad han vill (I Know Him So Well), Inte jag (Someone Else’s Story) och Drömmar av glas (You and I) lämnar ingen oberörd.

Avresa: 3/4 2019
Pris: 2 495 kr/person

Anslutning: Järna, Nykvarn och Södertälje

Status:
Fullt

Program 2019

 Dag 1

Vi åker med bussen från vald upphämtningsplats som tar oss till Viking Line-terminalen i Stockholm där M/S Gabriella väntar för att ta med oss på en trevlig Helsingforskryssning. Fartyget lämnar kaj vid kl. 16:30 och vår resa till Helsingfors börjar. Vid kl. 17:00 möts vi vid The Buffet där vi ska ta för oss av en välfylld buffémiddag. Efter middagen väntar nöjen, allt från musik, underhållning och shopping.

 

Dag 2

Dagen börjar med en stor frukostbuffé. Vi ser skärgården passera förbi innan vi är framme i den finska kulturhuvudstaden Helsingfors. Vi ankommer till Skatudden kl. 10:10 lokal tid och stiger av fartyget, som ligger i hamn under hela dagen, för att sedan ta oss gemensamt till fots till Svenska Teatern för att se den välkända musikalen CHESS. Kl. 12:00 startar föreställningen och vi får uppleva 2,5 h av kärlek och dramatik (inkl. paus). Efter föreställningens slut promenerar vi tillbaka till terminalen för att gå ombord på M/S Gabriella som styr sin kos tillbaka mot Stockholm kl. 17:30 lokal tid. En halvtimme efter avgång tar vi oss till fartygets trevliga á la carte restaurang Food Garden, för att avnjuta en 2-rätters meny tillsammans med god dryck. Mätta och belåtna roar vi oss på egen hand ombord med allt som fartyget erbjuder.

 

Dag 3

Efter en god natts sömn väntar en frukostbuffé ombord innan M/S Gabriella anländer till Stockholm kl. 10:00. Vid ankomst går vi av fartyget och går mot bussen som tar oss tillbaka till hemorten igen.