Nostalgitripp med Bröderna Andersson - 1 dag

Välkommen att följa med på en minnesrik resa till Bröderna Andersson Nostalgimuseum i Södersvik. Här får vi uppleva en nostalgisk lanthantel, besöka en Esso-mack som tar minnena tillbaka till tiden när vi fick hjälp med att tanka, kolla olja och när vi till och med fick rutan putsad, och även se Formel 1-utställningen med originalföremål som tillhör Ronnie Peterson. Efter ett nostalgiskt besök åker vi vidare till Kapellskär där Rosella väntar för att ta oss med på en underhållande dagskryssning till Mariehamn och tillbaka.

Avresa: 30 september
Pris: 599 kr/person

Anslutning: Nykvarn, Södertälje och Stockholm Cityterminalen

Status:
Fullt

Program

Avresa från Nykvarn C klockan 06:30, Södertälje Torg 06:50 och Cityterminalen 07:35

Ett stenkast från Kapellskär bor bröderna Andersson som är tredje generationen lanthandlare. Hemma på gården har dom byggt upp ett nostalgimuseum med bland annat interiörer från deras föräldrars lanthandel, en Esso mack samt en Formel 1 utställning med originalföremål som har tillhört Ronnie Peterson. Det är sannerligen ett nostalgiskt besök! Här bjuds vi även på en fika bestående av kaffe och smörgås.

Klockan 11:00 är det dags för avfärd mot Kapellskär där M/S Rosella, som avgår klockan 12:00, väntar för att ta oss med på en dagskryssning till Mariehamn och tillbaka. Här kommer vi att checka in i terminalen innan vi får gå ombord via landgången. När vi kommer ombord är det dags för The Buffet inkl. dryck som serveras på däck 6 och här är det inte bara den goda maten vi njuter av utan också den fantastiska utsikten över skärgården. Efter att vi intagit den stora buffén finns tid för shopping i tax-free butiken och att njuta av den fantastiska underhållningen som Rosella bjuder på innan vi är tillbaka i Kapellskär igen klockan 17:30. Vi går av båten och går ut till busshållplatsen där bussen hämtar upp oss och vi kan påbörja färden hemåt.

Åter i Cityterminalen ca klockan 19:00, Södertälje Torg ca 19:45 och Nykvarn C ca 20:05.