Bornholm och Visby - 4 dagar

Följ med på den unika långkryssningen med Viking Cinderella till danska Bornholm och Visby. Med kritvita stränder, spännande utflykter och chans att strosa omkring innanför ringmuren kan detta bli en fantstisk start på sommaren.

Avresa: 21/6
Pris: 3 300 kr/person

I priset ingår: Bussanslutning t/r, Kryssning med Viking Cinderella Stockholm - Bornholm - Visby -Stockholm, Del i insideshytt, 1 x Trerättersmiddag exkl. dryck, 1 x Danskinspirerad buffé inkl. dryck, 1 x Skaldjursbuffé inkl. dryck, 2 x Frukostbuffé, 1 x Brunch, Transferbuss Visby Hamn - Östercentrum t/r.

Foto: Destination Bornholm/Kennet Hult

Status:
Fullt

Program

DAG 1 – MOT BORNHOLM

Vi börjar vår kryssning till Bornholm och Visby på bästa sätt: En helkväll i vår vackra skärgård! Cinderella lämnar Stockholm klockan 17:00 och vi sätter oss ner i Restaurang Seaview och blir serverade en trerättersmiddag exkl. dryck klockan 17:30. Efter middagen bjuds vi på underhållning ombord.

 

DAG 2 – SOLSKENSÖN BORNHOLM

Vi börjar dagen med frukost i The Buffet innan vi kommer fram till solskensön Bornholm klockan 13:00. Här väntar vackra stränder och idylliska små byar med trähus och smala gränder. Vi lägger till i huvudorten Rønne som ligger på promenadavstånd från både centrum och badstränder. Vill du se mer av ön så kan du följa med på någon av våra utflykter. Klockan 18:00 intar vi The Buffet för en danskinspirerad buffé inkl. dryck. Fartyget lämnar kaj klockan 19:00 och då bär det av mot Visby.

 

DAG 3 – HELDAG I VISBY

Efter en natts sömn är det dags för frukost innan vi kommer fram till Visby klockan 09:30. Här kan du upptäcka staden på egen hand, strosa i gränderna, shoppa, kolla in folklivet eller följa med på någon av utflykterna runt Visby. Efter en heldag i Visby gör vi oss redo för att frossa i skaldjur klockan 19:00. Fartyget lämnar sedan kaj klockan 20:45 för att ta oss tillbaka till Stockholm.

 

DAG 4 – ÅTER I STOCKHOLM

Dagen tillbringas till havs bland kobbar och skär. Koppla av på soldäck, shoppa till fina Taxfree-priser, ta en härlig SPA-behandling och njut av den goda brunchen medan vi sakta börjar inloppet till Stockholm. Vi ankommer till Stadsgården igen klockan 14:30 med härliga minnen från resan.