Varning för Hjalmar! - 2 dagar

I januari 2016 spelades vad som sades vara den sista Hjalmarrevyn på Nya Parkteatern i Örebro, och vem hade trott att Hjalmar skulle flytta till landet? Nu är det nya tokigheter på gång, när bygdetönten från Viby by intar Bruksteatern i Brevens bruk. Hjalmar ”flyttar” till landet och är ännu mer laddad än vanligt vilket gör att det kan vara på sin plats att gå ut med en varning! Som vanligt bor vi på Scandic Grand i hjärtat av Örebro där vi också äter kvällens middag innan vi beger oss till Brevens bruk där vi kan förvänta oss en härlig kväll med mycket skratt!

Avresa: 21/10, 4/11, 25/11, 2/12 och 9/12
Pris: 1 895 kr/person

Anslutning: Järna, Södertälje, Nykvarn, Läggesta och Strängnäs

Pris från:
1 895:-
Dagar:2
Bussresa, Boende med del i tvåbäddsrum på Scandic Grand i Örebro, Tvårätters middag med kaffe och nattmacka med kaffe/te på hotellet. Frukostbuffé, Revybiljett till ”Varning för Hjalmar” på Bruksteatern i Brevens bruk
Boka resa

Program

DAG 1:
Avresa enligt nedanstående tidtabell. Ankomst till Örebro omkring kl 12.00 och här får vi tid på egen hand. Under eftermiddagen, omkring kl 14.00, väntar incheckning på Scandic Grand Örebro som ligger i centrum, så här finns alla möjligheter att utforska staden – allt efter eget intresse! Vi äter gemensam tvårätters middag på hotellet kl 16.30 och kl 18.00 rullar bussen mot den mycket vackra och välbevarade bruksorten Brevens bruk som ligger ca 4,5 mil sydost om Örebro. På Bruksteatern står Hjalmar och resten av gänget redo för att ge oss en kväll med mycket sketcher, dialoger och monologer som garanterat lockar till många skratt! På scenen finns, förutom Peter Flack förstås, även Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Sisters in Arms och Stephan Bergs Ute-Brass. Efter föreställningen återvänder vi till Örebro, där kaffe/te med nattmacka står uppdukat innan sköna sängar väntar!

DAG 2:
Efter en välsmakande frukost får vi ännu en stund att på egen hand upptäcka omgivningarna eller varför inte ta en skön morgonpromenad innan det är dags att påbörja hemfärden. Framåt eftermiddagen är vi tillbaka vid hemorten igen.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/11BussScandic Grand Hotel, Örebro21 895:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
25/11BussScandic Grand Hotel, Örebro81 895:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/12BussScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
9/12BussScandic Grand Hotel, ÖrebroMer än 81 895:-Boka

Hotell